fbpx

Curs Criolipoliza

Cursul de Criolipoliza oferit de DO IT NOW este perfect pentru invatarea si aprofundarea unuia dintre cele mai eficiente tratamente corporale de slabire, un tratament sigur si non-invaziv, cu rezultate garantate. Exista multe persoane pentru care slabirea este unul dintre motivele care le provoaca un grad mare de stres, prin incercarea a numeroase diete, exercitii si diferite alte eforturi, toate cu rezultate minime.

DETALII CURS

Tip curs – Specializare ( destinat cosmeticienelor)

Durata – 1 zi ( 2 module de cate 4 ore)

Pret – 2500 lei

Diploma creditata de Asociatia Cosmetologilor din Romania

AVANTAJE CRIOLIPOLIZA:

Criolipoliza este o tehnologie certificata FDA, iar eficienta sa a fost demonstrata in repetate randuri. Aceasta procedura are vaste arii de aplicare, precum abdomen, fese, solduri, spate, genunchi, brate, talie, coapse, axila, barbie.

Criolipoliza este unica metoda care distruge celulele de grasime nechirurgical si are rezultate ireversibile. Rezultatele tratamentului incep sa apara dupa circa 2-3 saptamani, in functie de cat de repede organismul raspunde in urma procedurii, eliminand celulele de grasime moarte.

CINE POATE FACE ACEST CURS:

Cursul DOITNOW este conceput atat pentru cosmeticientele cu experienta cat si pentru persoanele care abia sunt la inceput de drum in acest domeniu. Veti dobandi cunostintele si abilitatile necesare pentru a realiza tratamente de criolipoliza conform cu protocoalele de lucru internationle si veti putea produce rezultate excelente pentru clientii dvs.

PROGRAMA:

 1. Sterilizarea / Dezinfectia / Siguranta

 2. Echipamentul de lucru

 3. Despre Criolipoliza

 4. Anatomia grasimii

 5. Tipurile de Adipocite

 6. Celulita

 7. Cum se sparg celulele grase

 8. Cum este distrusa o celula grasa

 9. Sistemul Limfatic

 10. Cum functioneaza Criolipoliza

 11. Alegerea clientilor

 12. Alegerea Aparatului / Setarile

 13. Consultarea clientului

 14. Fisa clientului

 15. Riscurile tratamentului

 16. Sfaturi Pre si Post tratament

 17. Contra indicatii

 18. Protocoluri de tratament

 19. Sinergia cu alte tratamente

PROGRAM SI PRET

Exista 2 variante de curs:

Afterwork ( in timpul saptamanii ) – 2 zile

Week-End – 1 zi, 2 sesiuni de 4 ore – ideal pentru cursantii care vin din alte orase

Pretul este de 2500 lei

TRAINER:

Claudia Augustin – Head Trainer Estetica@ Beauty One

Claudia Augustin este activa in acest domeniu de peste 15 ani. sustine seminarii, cursuri si workshop-uri de profil atat in Bucuresti cat si in toata tara.
Claudia a studiat atat in Romania cat si in strainatate, fiind absolventa de cursuri medicale si cursuri de specializare in cosmetica faciala si corporala care au fost sustinute in Spania, Franta, Italia si China. De asemenea, a urmat cursuri de specializare in estetica moderna la Barcelona si Praga si a participat la o
serie de evenimente de profil organizate la nivel mondial.