fbpx

Curs Microneedling

Cursul de Microneedling, oferit de DO IT NOW, este oportunitatea perfectă pentru a învăţa si a aprofunda cea mai nouă terapie de rejuvenare minim- invazivă, folosind un dispozitiv cu micro- ace.

DETALII CURS

Tip curs – Specializare ( destinat cosmeticienelor)

Durata – 1 zi ( 2 module de cate 4 ore)

Pret – 2500 lei

Diploma acreditata de Asociatia Cosmetologilor din Romania

Terapia de Microneedling este procedura minim invaziva care implica penetrarea repetata a tegumentului cu micro-ace sterile. Initial cunoscuta ca si terapia de inducere a sintezei de colagen sau inductia percutanata de colagen, acum este o modalitate de tratament foarte bine cunoscuta si documentata in tratarea cicatricilor atrofice post-acnee si in terapiile de Skin Rejuvenation cat si introducerea percutanata de principii active medicamentoase sau cosmetice.

Acest curs se adreseaza persoanelor autorizate in domeniul cosmeticii care doresc sa ofere calitate si satisfactie clientilor.

Tratamentul de microneedling se desfasoara in conditii de igiena optime, cu produse ce intrunesc cele mai inalte standarde ale calitatii si care au rezultate optime in tratarea problemelor cum ar fi pete pigmentare, acne, atenuarea ridurilor fine cat si a celor profunde.

Cursul se desfasoara sub indrumarea unui trainer specializat cu vaste cunostinte in domeniul esteticii faciale cat si in domeniul medical.

CE VEI INVATA:

Parte teoretica 

Cunoasterea anatomiei pielii

Stabilirea obiectivului in vederea stabilirii tipului de tratament realizatIdentificarea indredientelor active ce pot fi folosite in tratamentul de microneedling

Pasii tratamentului

Parte practica

Identificarea tipului de ten al clientului

Indicatii si contraindicatii in realizarea tratamentului

Adaptarea tehnicii de lucru in functie de zona tratata ( profunzimea si viteza de penetrare)

Ingrijiri post tratament

DURATA SI COST:

Exista 2 variante de curs:

Afterwork ( in timpul saptamanii ) – 2 zile

Week-End – 1 zi, 2 sesiuni de 4 ore – ideal pentru cursantii care vin din alte orase

Pret:

Curs Microneedling: 2500 lei